Nezih Allıoğlu: ‘Birlikte Güçleneceğiz’

Nezih Allıoğlu: ‘Birlikte Güçleneceğiz’
Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hem ekonomimizi büyüteceğiz hem de refahı adil biçimde dağıtıp, insani kalkınmamızı sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hem ekonomimizi büyüteceğiz hem de refahı adil biçimde dağıtıp, insani kalkınmamızı sağlamayı sürdüreceğiz. Ekonomisi çevreyle uyumlu, dijitalleşmiş ve yeşil dönüşümü başarmış, teknoloji alanında gelişmiş ve AB’ye entegre olmuş bir ülke için çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Konya’da bir otelde gerçekleştirilen ‘Üye Tanıtım Toplantısı’nın açılışında konuşan GGYD Konya Şube Başkanı Cantürk Karçaaltıncaba, dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgi verdi.

GGYD Konya şubesinde şimdilik 40 üyelerinin olduğuna işaret eden Karçaaltıncaba, Konya’da üye sayılarını hızla arttırdıklarını kaydetti.

Daha sonra Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Genel Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri tek tek kürsüye gelerek sorumlu oldukları görev alanlarla ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu ise ilk kez Konya’ya geldiklerini belirterek, “Mevlana’nın şehri, Türkiye’nin tahıl ambarı güzide kentimiz Konya’da bulunmaktan çok mutluyuz. Üretimin, üretmenin merkezi Konya’da GGYD’nin gelişeceğini, büyüyeceğini umuyoruz. Bu kıymetli şehrimizde başarılı iş birlikleri yapacağız, ticaret hacmimizi büyüteceğiz. Bugün yaptığımız Üye Tanıtım Toplantımızın bu anlamda önemli katkılar sağlayacağını düşünüyor ve ziyaretlerimizin karşılıklı devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

8kasm-ggyd-haber2.jpg

“Derneğimizin Üye Sayısı 1000’i Aştı”

“Sivil Toplum Kuruluşları ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmesi için olmazsa olmazlardandır” diyen Genel Başkan Allıoğlu, GGYD’nin 2003 yılında Ankara’da kurulduğunu ve o tarihten bugüne kadar Türkiye’de sivil topluma katkı vermek üzere çalıştıklarını vurguladı.

Allıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ne mutlu bize ki memur kenti olarak nitelendirilen Ankara’da doğan GGYD’yi Türkiye’de de büyüttük. Derneğimizin üye sayısı 1000’i aştı. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Çalıştay, tanıştay, B2B toplantılarımız, tüm üyelerimizin girişimci ruhu ve enerjisiyle bugün Türkiye’ye yayılma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İzmir Şubesi ile başlayan yolculuğumuz, Çorum, Konya ve Bursa ile devam etti.

Yeni yılda şube sayımızı artırıp daha fazla insana ulaşmak istiyoruz. Yurt dışı temsilciklerimizin sayısını artıracağız. Uluslararası ağımızı genişleteceğiz. Şimdilik Avusturya, KKTC ve Rusya’da temsilciliklerimiz var. Biliyoruz ki GGYD ailesini ne kadar büyütebilirsek Türkiye ekonomisine o kadar büyük katma-değer sağlarız.”

“Cumhuriyetin 100 Yıllık Kazanımlarının Gururunu Yaşıyoruz”

Görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını dile getiren Allıoğlu, “Bunların en iyi örneği ise markası tescilli toplantımız İş’te Fırsat toplantıları. Ekim ayında 65. İş’te Fırsat Toplantımızı yaptık. Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü dolayısıyla 65. İş’te Fırsat Toplantımızı ‘İş’te Cumhuriyet’ temasıyla yaptık. Ne mutlu bize ki yüzlerce üyemiz bu toplantıya katıldı. Buradan bir kez daha Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun diyorum…” diye konuştu.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, şöyle devam etti: “Türkiye Cumhuriyeti 2. yüzyılına girerken, Cumhuriyetin 100 yıllık kazanımlarının gururunu yaşıyoruz. Türkiye ekonomisi bugün dünyanın en büyük 20 ekonomisi arasında yer alıyor. Her geçen gün daha da büyüyen Türk ekonomisine GGYD olarak bizler de on milyarlarca liralık katma-değer yaratıyoruz.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hem ekonomimizi büyüteceğiz hem de refahı adil biçimde dağıtıp, insani kalkınmamızı sağlamayı sürdüreceğiz. Ekonomisi çevreyle uyumlu, dijitalleşmiş ve yeşil dönüşümü başarmış, teknoloji alanında gelişmiş ve AB’ye entegre olmuş bir ülke için çaba göstermeye devam edeceğiz.

8kasm-ggyd-haber3.jpg

“GGYD Olarak Ülkemiz İçin Durmadan Çalışmaya ve Üretmeye Devam Edeceğiz”

Bugün dünyanın en büyük şirketlerini teknolojide ve inovasyonda başarılı olan şirketler oluşturduğu için ülke olarak teknolojiye ve inovasyona önemli yatırımlar yapmamız, bu alanda faaliyet gösteren şirketlerimizi desteklememiz gerekiyor.

Cumhuriyetimizin 2.yüzyılında sadece ekonomi alanında değil, aynı zamanda hukuk, demokrasi ve bilimde evrensel standartlara ulaşarak, 21. yüzyıla uygun bir eğitimi hayata geçirerek ülkemizin temellerini daha da sağlamlaştıracağız. GGYD olarak ülkemiz için durmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Güzide şehrimiz Konya’da, GGYD üye tanıtım toplantımızın yeni işbirliklerine kapı açacağını, değerli dostluklara aracı olacağını, karşılıklı ticaretimizin güçlenmesine katkı sağlayacağını umuyorum.

GGYD ailesine katılan herkese yeniden aramıza hoş geldiniz diyorum. Birlikte güçleneceğiz…”

Konuşmaların ardından toplantı üyelerin ve yeni üyelerin tanıtımıyla devam etti.

(MÇ/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.