Rahmi Dalmaç’ın Mutlu Günü: Oğlunu Evlendirdi!

Rahmi Dalmaç’ın Mutlu Günü: Oğlunu Evlendirdi!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi Dalmaç’ın oğlu Mesut ve Zübeyde Öztokmak’ın düğün töreni gerçekleştirildi.

Yeter ve Ahmet Öztokmak çiftinin kızı Zübeyde ile Gülşen ve Rahmi Dalmaç çiftinin oğlu Mesut, düzenlenen görkemli törenle evlendi.

Konya’da bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Dalmaç ve Öztokmak aileleri, misafirlerini kapıda karşıladı ve davetlilerin tebriklerini kabul etti.

Kıyılan nikah töreninde Zeynep ve Mesut, yakın akrabalarının şahitliklerinin huzurunda bir ömür boyu mutluluk sözü vererek "evet" dediler. Daha sonra nikah şahitlerinden Konya eski İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, evlilik cüzdanını gelin ve damada ikisine birlikte verdi.

21eyl-rahmi-dalmac-dugun7.jpg

Dalmaç ve Öztokmak aileleri, tüm misafirlerle yakından ilgilenerek bu özel günde onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı.

Dalmaç ve Öztokmak ailelerini mutlu gününde eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı ve mutluluklarına ortak oldu.

Düğünde davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

21eyl-rahmi-dalmac-dugun1.jpg

Düğün törenine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya eski Bölge Müdürlerinden Abdurrahman Cüneyt Fidancı ile Tuncay Karabulut, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk İşler, Konya Valiliği eski Özel Kalem Müdürü Fahri Razi Ünver, Konya İl Özel İdaresi eski Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Hüseyin Eşgin, Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Selman Selim Akyüz, Haber Kent Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Çetin, üniversitelerin, kamu kurum ve kuruluşların idarecileri, Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi eski çalışanları, Konya Valiliği çalışanları, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü çalışanları ile basın yayın organlarının sahipleri ve mensuplarının yanı sıra Konya sanayisinden iş insanları ve davetliler katıldı.

Haber Kent olarak, Dalmaç ve Öztokmak ailelerini tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

(Fotoğraflar: Mürsel Çetin)(Haber Kent)

21eyl-rahmi-dalmac-dugun2-002.jpg

21eyl-rahmi-dalmac-dugun3-002.jpg

21eyl-rahmi-dalmac-dugun8-002.jpg

21eyl-rahmi-dalmac-dugun5-002.jpg

21eyl-rahmi-dalmac-dugun6-001.jpg

21eyl-rahmi-dalmac-dugun4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.