Haber Peşinde Koşanlar Haber Oldu!

Haber Peşinde Koşanlar Haber Oldu!
‘Yaşanmışlığın Zarafetli Tanıkları Kadın Gazeteciler’ kitabı için imza günü düzenlendi.

‘Yaşanmışlığın Zarafetli Tanıkları Kadın Gazeteciler’ kitabı için imza günü düzenlendi.

Düşişleri Tiyatrosu’na gerçekleştirilen imza gününde, kitaplarını imzalan katılımcılar, kadın gazeteciler ve Mürsel Çetin’le fotoğraf çektirdi.

Birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birinin sergilendiği programda, hep haber peşinde koşan gazeteciler bu sefer haber oldu.

4.jpg

Gazeteci Yazar Mürsel Çetin, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, meslektaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Haber yaparken haber olanları bir araya getiren etkinliğin farkını ortaya koyduğunu ve ‘Yaşanmışlığın Zarafetli Tanıkları Kadın Gazeteciler’ kitabının ses getirdiğini anlatan Çetin, bu mutluluğu yaşatanlara teşekkür etti.

İmza Günü’ne, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi Dalmaç, TSYD Genel Merkez eski genel sekreteri ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Ahmet Eser, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Kon TV Haber Müdürü İbrahim Arıcı, Konya Milletvekili Barış Bektaş’ın basın danışmanı Duran Çölcü, Gazete ve Haber Sitelerinin Sahipleri, idareci ve yöneticileri, basın mensupları ve aileleri katıldı.

2.jpg

5.jpg

8.jpg

9.jpg

7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.