Fuarın Gözdesi Oldular!

Fuarın Gözdesi Oldular!
Konya Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı, birbirinden renkli görüntülere sahne oluyor. Fuarda en büyük ilgiyi; Türkiye’nin en büyük ayakkabısı 200 numaralı sandaletten, 70-80 santimetre çantalara, en küçük çantanın yanı sıra 17 numaralı ayakkabı görüyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Konya Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı, birbirinden renkli görüntülere sahne oluyor. Yerli ve yabancı yüzlerce firmanın yer aldığı fuarda, ayakkabılardan çantalara binlerce ürün sergileniyor. Çocuklardan büyüklere her yaşa hitap eden ürünlerin yanı sıra en büyüğünden küçüğüne birçok ürün dikkati çekiyor.

Fuarda en büyük ilgiyi; Türkiye’nin en büyük ayakkabısı 200 numaralı sandaletten, 70-80 santimetre çantalara, en küçük çantanın yanı sıra 17 numaralı ayakkabı görüyor.

17ekm-buyuk-canta-ayakkabi-fuari2.jpg

Fuara İstanbul’dan katılan Akdemirs Tekstil İşletme Sahibesi Hatice Akdemir, en büyük ve en küçük bayan çantalarının el yapımı olduğunu belirterek, “Çantalarımızın en büyükleri 70-80 santimetre ebatlarında, daha çok el işçiliğiyle yapılmıştır yani el örgüsüdür. En küçüğü ise 15 ila 20 santimetre ebatlarında” diye konuştu.

17ekm-buyuk-canta-ayakkabi-fuari3.jpg

Akdemir, gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Nobel Expo Fuarcılık, Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Master Shoes Konya Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı’na 200 üzerinde yerli ve yabancı firma katıldı.

17ekm-buyuk-canta-ayakkabi-fuari4.jpg

Master Shoes Konya Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 19 Ekim Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

(Fotoğraf: Mürsel Çetin)

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.