Çinli Öğretmen Konya’ya Gelin Geldi

Çinli Öğretmen Konya’ya Gelin Geldi
Konya’nın Tanınmış ailelerinden Ferhan Ervural ile İsmail Metin Karakuş’un oğulları iş insanı Necdet Emir ve Çinli Jıanlan Song ile Qıngsheng Qın kızları Öğretmen Yanxin kıyılan nikah ve düğünle dünya evine girdi.

Konya’nın Tanınmış ailelerinden Ferhan Ervural ile İsmail Metin Karakuş’un oğulları iş insanı Necdet Emir ve Çinli Jıanlan Song ile Qıngsheng Qın kızları Öğretmen Yanxin kıyılan nikâh ve düğünle dünya evine girdi.

Konya’da bir kır düğün bahçesinde kıyılan nikaha ve düğüne, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Damla Canlı, CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Altay Çaçık, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarıyla, gelin Yanxin ’in anne ve babasıyla yakınları, Damat Necdet Emir’in annesi ile babası, yakınlarıyla davetliler katıldı.

Gelin Yanxin ile Damat Necdet Emir’in nikâh şahitliğini CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ile Gelin Yanxin’in dayısı Song Jianwei yaptı.

Nikahta konuşan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dilerken, her iki aileyi de kutladı.

Nikaha ve düğüne katılarak bu mutlu günlerini paylaşanlara Damat Necdet Emir’in annesi CHP Konya İl Sekreteri Ferhan Ervural ile babası İsmail Metin Karakuş teşekkür ettiler.

26eyl-cinli-ogretmen-gelin2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.