Yusuf Erdoğan Konyaspor’da

Yusuf Erdoğan Konyaspor’da
Geçen sezonda Adana Demirspor’da forma giyen ve alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih ederek Adana ekibinden ayrılan Yusuf Erdoğan, stadyumda yapılan törenle kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Geçen sezonda Adana Demirspor’da forma giyen ve alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih ederek Adana ekibinden ayrılan Yusuf Erdoğan, gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından stadyumda yapılan törenle kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

29hazr-yusuf-erdogan2.jpg

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda ki Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu.

Son olarak Adana Demirspor’da oynayan Yusuf Erdoğan, Süper Lig'de 5 gol 4 asistlik katkı sağladı.

31 yaşındaki Yusuf Erdoğan, yeşil-beyazı takımda 10 numaralı formayla mücadele edecek.

Konyaspor Kulübü, “Yusuf Erdoğan’a hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz” ifadeleriyle transferi duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 40 resmi maçta sahaya çıkan Yusuf Erdoğan, bu maçlarda 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli sol kanat, daha önce Trabzonspor, 1461 Trabzon, Bursaspor ve Kasımpaşa takımlarında da forma giydi. Ayrıca Konyaspor’da diğer bölgelere yapılacak transferler için görüşmeler devam ederken, Erciyes kampıyla birlikte imzaların hız kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.