Üzülmez: “Konyaspor Hatalarımızın Cezasını Kesti!”

Üzülmez: “Konyaspor Hatalarımızın Cezasını Kesti!”
Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, yenildikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Bizim adımıza üzgünlük verici bir skor oldu. Bu seviyelerde bu hataları yaptığınız zamanda rakip maalesef cezasını kesiyor” dedi.

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, yenildikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Bizim adımıza üzgünlük verici bir skor oldu. Bu seviyelerde bu hataları yaptığınız zamanda rakip maalesef cezasını kesiyor” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 28. hafta maçında Pendikspor, konuk ettiği Konyaspor’a 2-0 yenildi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, mücadeleyi kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Konyaspor maçına, “Yeni bir heyecan, yeni bir başlangıç. En azından bu maçla ilgili kalan 11 haftada bir başlangıç olarak görüyorduk. İyi oynamadık. Oyun içerisinde çok fazla basit hatalar yaptık. Tecrübeli bir takımız. Özellikle ofansif anlamda çok tecrübeli oyuncular olmasına rağmen çok fazla pozisyona da girmedik. Rakibi gözlemlediğimizde özellikle Ndao ile arka tarafa çok fazla koşu yapan bir takım olduğunu oyuncularımıza söyledik. Bugün oyunun başında çok basit bir penaltıyla geriye düştüğünüz zaman rakibin direnci artıyor. Siz mental anlamda biraz daha düşünüyorsunuz. Dolasıyla bu sabit hatalar bizim başımıza iş açtı. Temaslı oyun içerisinde çok fazla olamadık. Beklentimiz olan oyuncular da biraz kendi performanslarından uzaktılar. Dolasıyla Konyaspor takımı bize karşı daha organize oldu. Çok iyi oynamadılar ama daha organize, daha bilinçli, daha akıllı bir şekilde deplasman takımının yapması gereken her şeyi yaptılar ve kazandılar. Bizim adımıza üzgünlük verici bir skor oldu. Bu seviyelerde bu hataları yaptığınız zamanda rakip maalesef cezasını kesiyor” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de sezonun kalan 10 haftasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını dile getiren Üzülmez, şöyle devam etti: “Pes etmeyeceğiz, etmemiz gerekiyor. İsteyeceğiz, istememiz de gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımız zorluk derecesi yüksek maçlar var. O maçlara konsantre olmamız gerekiyor. Bugün özellikle bazı hatalar var, Süper Lig seviyesinde olmaması gereken hatalar bunlar. Biz bunları değiştirmeye çalıştık. Bugün başarılı olmadık ama bundan sonraki süreçte başarılı olmaktan başkada yapacak bir şey yok. Konyaspor takımını da tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.