Recep Uçar: “Yarış Devam Ediyor”

Recep Uçar: “Yarış Devam Ediyor”
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, “Beşiktaş maçındaki destek her maçta sağlanırsa, birbirimizi eleştirmek yerine destek verirsek, bu takımın yeni sezonda önünün açık olacağını düşünüyorum” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, “Beşiktaş maçındaki destek her maçta sağlanırsa, birbirimizi eleştirmek yerine destek verirsek, bu takımın yeni sezonda önünün açık olacağını düşünüyorum” dedi

Konyaspor, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu 28. haftasında konuk ettiği ve 9 kişi kaldığı karşılaşmada Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Beşiktaş karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bu takımın önü seneye çok açık olabilir” ifadelerine yer verdi. Maç analizi dışında yeşil-beyazlı kulübün geleceğine yönelik açıklamalar yapan Uçar şu ifadelere yer verdi, “Ben bu şehirde misafirim ve bu şehri çok seviyorum. Bu şehrin insanlarını mutlu etmek istiyorum, bunu ilk gün geldiğimde de söyledim. Beşiktaş karşısında kalemizi sadece Nalçacılılar değil, onlarla beraber bütün stadyum savundu. Bunu bundan sonraki maçlarda da gerçekleştirebilirsek, birbirimizi eleştirmek yerine enerjisini, emeğini, parasını ortaya koyan yönetici büyüklerimi desteklersek, onları aşağıya çekmeyi bırakırsak, onların yanında olursak, oyuncuların yanında olursak, bu takımının önünün açık olduğunu düşünüyorum. Ben ileride burada olurum olmam hiç sorun değil. Konyaspor'da olmasam dahi Konyaspor'u her zaman iyi yerlerde görmek isteyecek bir insanım”.

“Bunu kalben söylüyorum. Bunları yaparsak çok güzel günler yaşarız. Eğer bu seneyi kayıpsız geçebilirsek, doğru dokunuşlarla bu takımın önü seneye çok açık. Bu detayı kaçırıyorsunuz. Bu takımın önü seneye çok açık olabilir. Ben olayım, olmayım hiç sorun değil, bu takımın geleceğinden umutluyum. Bir çocuğumuzun hayatına dokunabilirsek onun mutluluğu bana yeter”. Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, yönetimin teknik heyet ve takıma verdiği desteğe dikkati çekerek sözlerini şöyle tamamladı: “İyi günde de kötü günde de yanımda oldular. Sadece emeklerini vermiyorlar, ekonomik olarak da çok büyük destek oluyorlar. Yönetimimiz ile birlikte maçtan önce bir araya geldik. Hem takıma destek hem de bizle beraber olmak adına buluştuk. İletişim kanallarımız hep açık ve düzgün oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum”.

“Çok eleştirildiğimiz dönemde de yanımdaydılar. Gayet normal, bir şey de başarmadık, yarış devam ediyor. Sadece benim yanımda olmuyorlar, bu şehri ve takımı çok seviyorlar. Sadece emeklerini terlerini vermiyorlar, ekonomik olarak da çok büyük destek oluyorlar. Ömer Başkan nezdinde tüm yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum”.

Öte yandan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz da takımla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu oyuncu grubu gerçekten çok karakterli. 'Bazı oyuncularımız parasını alamadığı için oynamıyor, Slowik parasını alamıyor' gibi iddialar var. Asla böyle bir durum söz konusu değil. Eğer böyle bir risk olsaydı, hiçbirimiz bunu göze almazdık. Oyuncularımızın hepsi sonuna kadar mücadele ediyor. Karakterli bir grubuz, içeride karakterli oyuncular var. Sansasyon yaratmak için böyle bir şey yapmaları mümkün değil” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.