Konyaspor’da Yoğun Trabzonspor Mesaisi!

Konyaspor’da Yoğun Trabzonspor Mesaisi!
Anadolu Kartalı, Süper Lig'in 31. haftasında konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Konyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Fahrudin Omerovic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular Deniz Ertaş, Sokol Cikalleshi, Alexandru Cicaldau ve Teenage Hadebe katılmazken, sakatlığı süren futbolcular katılmadı.

Süper Lig’e verilen milli ara nedeniyle deplasmanda oynadığı Fatih Karagümrük karşılaşması sonrasında izne ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular, dün toplanmış, Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlamıştı.

Yeşil-beyazlılarda idmanlar hafta boyunca devam edecek. Konya temsilcisinde programda değişiklik olmaması halinde futbolcular, pazar günü dinlenecek ve ardından yeniden toplanarak Trabzonspor maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

Konyaspor'da Hazırlık Maçları Oynanması Planlanıyor

Konyaspor’da milli arada şartların oluşması halinde hazırlık karşılaşması da oynanması planlanıyor. Konuyla ilgili temaslar devam ederken, özellikle yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic’in ligde şans veremediği futbolcuları görmek adına hazırlık maçına sıcak baktığı ifade edildi. Yeşil-beyazlı temsilci, antrenmanlarda sıkı çalışarak eksiklerini gidermeyi hedefliyor. Ayrıca milli ara sakat futbolcular için de önemli bir fırsat olacak. Sakatlığı nedeniyle Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyen Filip Damjanovic ile Adil Demirbağ ve Cebrail Karayel’in milli ara sonrası takıma dönmesi beklenirken, Muhammet Demir’in ise Kasımpaşa maçına hazır olması bekleniyor. Yasir Subaşı da bilindiği üzere sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmıştı. Son olarak Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşan Konyaspor, maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar bu sezon ilk golü attığı maçlarda 19 puan bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.