Hacer ve Rahmi Mutluluğa ‘Evet’ Dedi

Gazeteci Hacer Ceylan düzenlenen törenle Rahmi Zaman’la dünyaevine girdi.

Naime- Mehmet Ceylan çiftinin kızı Hacer ile Vesile- Mehmet Zaman çiftinin oğlu Rahmi, Konya’da bir düğün salonunda düzenlenen törenle evlendi.

Genç çifti ve ailelerini mutlu günlerinde sevenleri ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü H. Rahmi Dalmaç, Konya Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, MHP Karatay İlçe Başkanı Mustafa Ünver, Haber Kent Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Çetin, gazeteciler ve davetliler yalnız bırakmadı.

Hacer ve Rahmi misafirlerini, “Özel günler birlikte güzel” mesajı ile davet etti. Ceylan ve Zaman aileleri düğüne katılan davetlilere tek tek teşekkür ederken, davetlilerin tebriklerini de kabul etti. Haber Kent olarak Ceylan ve Zaman ailelerini tebrik ediyor, meslektaşımız Hacer ile Rahmi kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Arslan, Genç Çiftlere Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diledi

Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Konya Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan Hacer ve Rahmi’ye bir ömür boyu mutluluklar diledi. Arslan, “Hacer ve Rahmi kardeşlerimize iki cihan saadeti diliyorum. Rabbim hem bu dünyada hem öbür dünyada mesut bahtiyar eylesin. Sevdiklerinizle ailelerinizle sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı. Genç çiftin evlilik cüzdanını Mustafa Arslan’ın vermesi istendi, O da MHP Karatay İlçe Başkanı Mustafa Ünver’in takdim etmesini istedi. Daha sonra Ünver, genç çifte evlilik cüzdanını verdi.

(Fotoğraflar: Mürsel Çetin / Haber Kent)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri