Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve taraftarlar, İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek’e çiçek takdim ederek, bu anlamlı haftayı kutladılar. Konyasporlu futbolcular ise sahaya, “Türk Polis Teşkilatı’nın 180. Yılı Kutlu Olsun” pankartıyla çıktı.
Konyaspor, Süper Lig’in 31. haftasında Göztepe’yi konuk etti.
İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, Konyaspor - Göztepe karşılaşması öncesinde alınan emniyet tedbirlerini yerinde denetledi.
Daha sonra maç başlamadan önce Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve Konyasporlu taraftarlar, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Yüksek ve emniyet personeline çiçek takdim ederek bu anlamlı haftayı kutladılar.
Konyasporlu futbolcular sahaya, “Türk Polis Teşkilatı’nın 180. Yılı Kutlu Olsun”, Göztepeli futbolcular ve “1 Kural 1 Hayat Kurtarır” temalı pankartlarla çıkarak Polis Teşkilatı’na desteklerini gösterdiler.
Konya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda, “Ayrıca, mücadeleyi 1-0’lık skorla kazanan Konyaspor’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Nazik jestleri ve destekleri için Konyaspor camiasına ve taraftarlarına teşekkür ediyor, kahraman Türk Polis Teşkilatı’mızın 180. yılını gururla kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.