Konyaspor Bu Sezon Evinde İlk Kez Kazandı

Eyüpspor karşısında önemli bir geri dönüşe imza atan Konyaspor, 65’de 1-0 mağlup duruma düşerken, 72’de Yusuf Erdoğan ile beraberliği sağladı. Aleksic 90+7’de attığı şık golle adeta Anadolu Kartalı’na hayat verdi ve bu sezon evinde ilk kez kazandı.

T. Konyaspor, zorlu Eyüpspor maçında muhteşem bir geri dönüşe imza atarak bu sezon evinde ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Maçın genelinde topu rakibine bırakarak kontra ataklarla etkili olmaya çalışan yeşil-beyazlılar, bu taktiğinde zaman zaman başarılı olsa da kalesinde de önemli tehlikeler yaşadı. İlk yarıda iki takım da yüzde yüzlük net pozisyonlarda kalecilere takılırken, Eyüpspor’un kontrolünde geçen ilk devrede gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısında Konyaspor oyun taktiğini değiştirmezken, Eyüpspor topla daha çok oynayan taraf olmaya devam etti. Maçtaki gol sessizliğini 62’de Ahmed Kutucu attığı şık golle bozarken, Eyüpspor’u 1-0 öne geçirdi. Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı yenilen gol sonrası hamleler yaparak oyuna ortak oldu.

Nitekim, 59’da oyuna giren Yusuf Erdoğan, Bazoer’in pasında savunma arkasına iyi sarkarak yerden düzgün bir vuruşla Konyaspor adına beraberliği getiren golü kaydetti: 1-1. Skorda yeniden denge gelmesinin ardından Eyüpspor ikinci gol için etkili olmaya çalışsa da Konyaspor rakibine ikinci gol şansını vermedi ve 90+7’de Guilherme’nin kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlağı şık bir vuruşla filelerle buluşturan Aleksic, adeta takımına hayat verdi ve Anadolu Kartalı sahadan 2-1 galip ayrılarak bu sezon evinde ilk kez 3 puan sevinci yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri