Bakan Memişoğlu: “İnsanlarımıza Hizmet Etmek İstediğimiz İçin Buradayız”

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için Konya’ya geldi.

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için Konya’ya gelen Bakan Memişoğlu, ilk olarak Konya Valiliği’ni ziyaret etti. Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, milletvekilleri ve protokol tarafından karşılanan Bakan Memişoğlu, daha sonra şeref defterini imzaladı. Vali Vahdettin Özkan’dan Konya’da yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Bakan Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın Konya’da yürüttüğü çalışmaları değerlendirdi.

Bakan Memişoğlu, Valilik ziyaretinin ardından AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda partililer ile buluştu. Ardından Karatay Şehit Uzman Dr. Ekrem Karakaya Sağlık Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Memişoğlu, gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi aldı, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. Bakan Memişoğlu, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Konya hem üretimiyle hem tarımıyla hem sağlığıyla hem eğitimiyle örnek şehrimiz” diyen Bakan Memişoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçekten hem şehircilik anlamında hem de diğer alanlarda örnek şehrimiz. Sağlıkta da çok iyi yerlerde var ve biz bunun daha iyi olması için ne yapabiliriz onun için geldik. İstişare ettik. Gördüğünüz gibi sağlıklı hayat merkezinin olduğu, aile sağlığı merkezinin olduğu, aynı zamanda olduğu ve yerel yönetimlerin milletin ve devletin bir araya gelip böyle güzel yapılarda basın toplantısı yapıyoruz. Burayı yapan, hizmete sunan Karatay Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Örnek arkadaşlarımıza, burada her bir hekim arkadaşımıza, çalışan arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Şehir hastanesiyle, üniversite hastaneleriyle, 225 sağlık ocağıyla, aile sağlığı merkezi gerçekten Konya sağlıkta da çok iyi yerlerde. İnşallah bizlerin de katkısı olacak. Bugün yeni hastanelerle ilgili, yeni ağız diş sağlığı, Meram Eğitim Araştırma Hastanesi’yle ilgili çalışmalarımız da sürüyor. İnşallah milletimize daha iyi şekilde onları da hizmete sunmak için planlamalar yapacağız. Biz insanlarımıza hizmet etmek istediğimiz için buradayız."

Daha sonra Sayın Bakanı Memişoğlu, Mevlana Türbesi’ni ziyaret etti.

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun başkanlığında Vali Vahdettin Özkan ve Sağlık Yöneticilerinin katılımıyla Konya’daki sağlık yatırımları ve sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği, Sağlık Bakanlığı İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Son olarak Konya Şehir Hastanesi’ni ziyaret eden Bakan Memişoğlu, verilen hizmetler ve hastanenin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Hastane yönetimi, doktorlar ve sağlık çalışanları ile bir araya gelen Bakan Memişoğlu, ayrıca yanık merkezini ziyaret etti.

Sağlık Bakan Kemal Memişoğlu’na Konya’daki programları sırasında; Vali Vahdettin Özkan, Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Halim Özçevik, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ve İl protokol üyeleri eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri