Seydişehir’de Kadınlar Günü’nde Farklı Etkinliklere İmza Attılar

Seydişehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Merkezefendi Belediye tiyatrosu tarafından gerçekleştirilen “Kırmızı Toka” isimli tiyatro gösterisi ve Cumhuriyet Kadınları Sokağı açılışı yapıldı.

Seydişehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Merkezefendi Belediye tiyatrosu tarafından gerçekleştirilen “Kırmızı Toka” isimli tiyatro gösterisi ve Cumhuriyet Kadınları Sokağı açılışı yapıldı.

Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Kırmızı Toka” isimli tiyatro oyunu ve Cumhuriyet Kadınları Sokağı açılışına katılan kadınlar ilk defa Seydişehir’de farklı bir kadınlar günü kutlamalarına katıldıklarını kaydettiler.

Bankalar Caddesi ismiyle bilinen ve Dr. Mustafa Öten Caddesi ismi verilen caddede sembolik olarak Cumhuriyet Kadınları Sokağının açılışı yapıldı.

Yoğun bir katılımla açılışı gerçekleştirilen Cumhuriyet Kadınları Sokağı’nda, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Kent Konseyi Kadın Meclisinin açmış olduğu sergiler yer aldı.

Kadınların her alanda yer aldıkları ve toplumsal hayattaki gücü ve eşitliğini vurgulamak adına farklı etkinliklere imza attıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı, güçlü ve yaptıkları başarılı çalışmalarla ilham veren kadınlarımızın anısını yaşatmanın gururunu taşıyoruz. Kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda hayatta daha fazla yer almalarını destekleyen projelerimize kararlılıkla devam edeceğiz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz açılışımıza katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen açılış sonrasında programına katılan kadınlar eşitlik duvarına el izlerini basarak farklı bir gün yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri