Kamu Çalışanlarında ‘Servis Hizmeti’ Kararı Sevinci!

Yeni Sendika Genel Başkan Yardımcısı Abdulbaki Tekin, Cumhurbaşkanlığı tarafından kamu çalışanlarına sağlanan servis hizmetlerinin devam edeceği kararının, kamu çalışanları arasında memnuniyetle karşılandığını bildirdi.

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika) Genel Başkan Yardımcısı Abdulbaki Tekin, Cumhurbaşkanlığı tarafından kamu çalışanlarına sağlanan servis hizmetlerinin devam edeceği kararının, kamu çalışanları arasında memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıyla, kamu çalışanlarına sağlanan servis hizmetlerinin devam edeceğinin açıklandığını anımsatan Tekin, söz konusu kararın, kamu çalışanları arasında memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Tekin, konuya ilişkin, bu kararın çalışanların iş yaşam dengesine olumlu katkılar sunduğunu belirterek şunları kaydetti: “Kamu çalışanlarımızın sadece mevcut haklarını korumakla yetinmemeliyiz. Onlara daha iyisini sağlamak için çalışmalıyız. Servis araçlarının devam etmesi bu anlamda oldukça önemlidir. Servis hizmetinin sürdürülmesi çalışanlar için büyük bir rahatlık sağlıyor. Bu gelişmeyle birlikte, kamu çalışanlarının ulaşımda yaşayabilecekleri zorlukların önüne geçilecektir. Kararın tüm çalışanlara hayırlı olmasını diliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri