Hayırsever İş İnsanı Ambulans Bağışladı

Hayırsever İş İnsanı Ambulans Bağışladı
Akşehir’de hayırsever iş insanı tarafından bağışlanan tam donanımlı ambulans Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek.

Akşehir’de hayırsever iş insanı Mehmet Baykondu tarafından bağışlanan tam donanımlı ambulans Akşehir Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek.

Bağış yapılan ambulansın Akşehir’de vatandaşlara hizmet sunmaya başladığını vurgulayan Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “Konya sağlık alanında adından ciddi düzeyde söz ettiren bir şehir konumundadır, bu başarıda hayırseverlerimizin de katkısı oldukça güzel bir seviyededir. Bizler yapılan bu yardımlardan dolayı tüm hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah yardımlarını kabul etsin, kazançlarını bereketli kılsın” dedi.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Bülent Erdem’de “Hayırsever Baykondu’ya yapmış olduğu destekten dolayı teşekkür ediyor, iş hayatında başarılar diliyorum” diyerek ambulansın hayırlı olmasını diledi.

Hayırsever İş Adamı Baykondu ise çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Şehrimize ve ilçeme sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın gururunu yaşıyorum. Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.