Yaman: “Meram’da Gayret ve Samimiyet Yeniden Kazanacak”

Yaman: “Meram’da Gayret ve Samimiyet Yeniden Kazanacak”
Yerel seçim sayılı günler kala saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Meram İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında açtığı stantta vatandaşlardan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş’a destek istiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı saha çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Gedavet’te stant açan MHP Meram İlçe Başkanlığı, vatandaşlardan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na ve MHP’ye destek istiyor. Vatandaşlar MHP Meram İlçe Başkanlığı’nın standına büyük ilgi gösterirken, seçimde Cumhur İttifakı’na destek mesajları veriyor.

“Bizim Derdimiz Memleket”

MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, seçime sayılı günler kala MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak saha çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde alınan başarılı sonucun yerel seçimlere de yansıyacağını vurgulayan Yaman; “Milliyetçi Hareket Partisi, devlet ve millet birlikteliğinin tezahürüdür. Bu açıdan partimizin önceliği hep devletimiz ve milletimiz olmuştur. Memleket sevdasıyla sürdürdüğümüz seçim çalışmalarımızda milletimiz tarafından gösterilen teveccüh bizleri memnun ediyor.” dedi.

“Meram Yeniden Samimiyet ve Gayret Diyecek”

Cumhur İttifakı’nın merkezi hükümette olduğu gibi yerelde de güçlü bir şekilde temsil edilmesinin oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Yaman, şöyle devam etti: “MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak, Meram Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Mustafa Kavuş’a hemşehrilerimizden destek istiyor ve bekliyoruz. Meram’da yeniden gayret ve samimiyet kazanacaktır, buna şüphemiz yok.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.