Pedallar Zafer İçin Döndü

Pedallar Zafer İçin Döndü
Zafer Bayramı Konya’da coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Pedallar Zafer İçin Dönüyor’ adlı bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi.

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. yıl dönümünde Zafer Bayramı Konya’da coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Pedallar Zafer İçin Dönüyor’ adlı bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamalar daha sonra Konya Valiliği’nde tebriklerin kabulüyle devam etti. Ardından , Feritpaşa Caddesi’nde düzenlenen törenle devam etti.

Programlara, Konya Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, askeri ve mülki erkan, siyasi parti yöneticileri, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar kapsamında, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Pedallar Zafer İçin Dönüyor’ adlı bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğin startını Konya Valisi Vahdettin Özkan verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.