Kaçakçılara Polis Baskını: 11 Gözaltı

Kaçakçılara Polis Baskını: 11 Gözaltı
Konya’da polis ekipleri, yönelik yaptığı operasyonlarda, gümrük kaçağı binlerce tütün mamulü, kozmetik ürün, kaçak akaryakıt ve otomobil ele geçirirken 11 kişiyi gözaltına aldı.

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara yönelik yaptığı çalışmalarda gümrük kaçağı binlerce tütün mamulü, kozmetik ürün, kaçak akaryakıt ve otomobil ele geçirirken 11 kişiyi gözaltına aldı.

Yapılan Baskınlarda Yüklü Miktarda Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde kaçak ürün üretimi ve satışı yapıldığı tespit edilen 3 işyeri, 1 ev ve 3 araçta arama yaptı.

Yapılan aramalarda gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 4 bin 674 adet kozmetik ürün, 2 bin 290 paket sigara, bin 550 litre akaryakıt, 29 adet cep telefonu ve 1 adet otomobil ele geçirildi. 11 kişi gözaltına alındı.

KOM ekiplerince gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda gözaltına alınan 11 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.