Toftamış: ‘Son Gelişmeler Konya’da Talebi Artıracak’

Toftamış: ‘Son Gelişmeler Konya’da Talebi Artıracak’
İcra Kurulu Üyesi Harun Toftamış, son aylarda Konya’nın deprem riskinin az olması dolayısıyla iç göç almaya başlaması ve ayrıca Marmara Bölgesi’nin sanayi yükünün Konya’ya taşınmasıyla arsa ve konut talebinde artış yaşanacağını öngördüklerini söyledi.

Seha Yapı İnşaat A.Ş ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş’den Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Harun Toftamış, “Son aylarda Konya’nın; deprem riskinin az olması sebebiyle, iç göç almaya başladığını görüyoruz. Bununla beraber son dönemde, Marmara’nın üzerinde bulunan sanayi yükünün, Konya’ya taşınması gündemde. Bu gelişmelerin neticesinde pek çok firmanın üretim, depolama, transfer merkezi gibi birimlerini buraya taşıması bekleniyor. Uzun vadeli olarak Konya’da başlaması planlanan bu gelişmeler ve beklentilerin arsa ve konut talebinde de artış olarak yansıyacağı düşünülüyor” dedi.

Harun Toftamış, Zermeram Projesi Satış Ofisi’nde basınla bir araya geldiği programda yaptığı açıklamada, yeni projeleri hakkında bilgi verdi, konut sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Konya Türkiye Ekonomisine Çok Daha Kapsamlı ve Nitelikli Değer Üretecek”

Konya’da gayrimenkul yatırımının kıymetli bir yatırım aracı olmaya devam ettiğini ve konuta yönelik talebin arttığına işaret eden Toftamış, “Son aylarda Konya’nın; deprem riskinin az olması sebebiyle, iç göç almaya başladığını görüyoruz. Bununla beraber son dönemde, Marmara’nın üzerinde bulunan sanayi yükünün, Konya’ya taşınmasına yönelik haberler gündemde yer aldı. Bu gelişmenin neticesinde pek çok firmanın üretim, depolama, transfer merkezi gibi birimlerini buraya taşıması bekleniyor. Uzun vadeli olarak Konya’da başlaması planlanan bu gelişmeler ve beklentilerin arsa ve konut talebinde de artış olarak yansıyacağı düşünülüyor. Önümüzdeki günlerde hem ticari yapılaşmaya hem de bu dönüşümün beraberinde getireceği iş gücünün, konut ihtiyacına yönelik birçok projenin hayata geçeceğini görebiliriz. Bu da Konya’nın ülkemiz ekonomisi için çok daha kapsamlı ve nitelikli değer üreteceğinin habercisi” diye konuştu.

“Etkin Rol Üstlenme Arzusundayız”

“Biz de Seha Yapı İnşaat A.Ş. ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak bu süreçte birikimimizi en iyi şekilde değerlendirerek Konya’nın gelişiminde etkin rol üstlenme arzusundayız” diyen Toftamış, sürdürülebilir, yenilikçi, güvenilir konut ve ticari üniteleri hayata geçirmeye devam etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Toftamış, Zermeram projesi kapsamında Elmas Evleri’n, Konya’nın sahip olduğu yaşam kültürü ve alışkanlıklarının günümüz ile en iyi şekilde harmanlanarak tasarlanmış özel bir proje olduğunu belirterek, “Konyalıların ve Konya’da yeni bir hayat kurmak isteyenlerin aradıkları ayrıcalıklı yaşamı sunmak adına lansmana özel peşinatsız 12 ay vadeli ödeme planı oluşturduk” diye konuştu.

“Her İhtiyaca Yönelik Farklı Konut”

Kampanya hakkında bilgi veren Toftamış şu ifadelere yer verdi:

“Konya’da temiz hava ile manzaranın buluştuğu Meram bölgesinde yer alan Zermeram projesinde ilk etap Elmas Evler’in lansmana özel, peşinatsız 12 ay vade imkanı sunan kampanyası başladı. Her ihtiyaca yönelik farklı konut tiplerinin bulunduğu projenin, 80 bin metrekare alana kurulan ilk etabında 205 daire ve 9 büyük ölçekli villa yer alıyor. 3+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipinde konut ve 10+3 oturum planlı villaların bulunduğu Elmas Evler, konut sahibi olmak isteyenler için cazip ödeme koşulları ile satışa sunuldu. Projenin bu etabındaki daireler 2024 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.