Ekrem Coşkun Tost Şube Sayısını Artırıyor!

Ekrem Coşkun Tost Şube Sayısını Artırıyor!
Konya’da 2’nci Şubesinin açılışı gerçekleştirilen Ekrem Coşkun Tost, 60 gün içerisinde 10 şubenin üzerine çıkmayı hedefliyor. Tost projelerinin çok yoğun ilgi gördüğünü dile getiren İşadamı Ekrem Coşkun, “Beklediğimiz bir sonuçtu” dedi.

Konya’da 2’nci Şubesinin açılışı gerçekleştirilen Ekrem Coşkun Tost, 60 gün içerisinde 10 şubenin üzerine çıkmayı hedefliyor. Tost projelerinin çok yoğun ilgi gördüğünü dile getiren İşadamı Ekrem Coşkun, “Gerek ürün kalitesiyle gerek fiyat performansıyla beklediğimiz bir sonuçtu” dedi.

Ekrem Coşkun Tost’un 2’nci şubesi, Meram Tıp Fakültesi Kobisan Konutları yanında dualarla ve kurdele kesimiyle hizmete girdi.

İşadamı Ekrem Coşkun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bu işletmede verilen hizmet ticari amaçtan ziyade, ülke ve şehir adına sunulan sosyal sorumluluk projesidir” dedi. Müşterilerine kaliteli hizmet sunduklarını dile getiren Coşkun, tost projelerinin çok yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Gerek ürün kalitesiyle gerek fiyat performansıyla beklediğimiz bir sonuçtu. Her zaman dediğimiz gibi, ‘Halkın markası, halkın yanında’. Konya’da inşallah 60 gün içerisinde Ekrem Coşkun Tost olarak 10 şubenin üzerine çıkacağız. Her lokasyonda olmaya çalışıyoruz. Konya’dan yola çıkarak inşallah tüm Türkiye’de halkımıza kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerimizi insanların damak zevkine göre sunacağız” diye konuştu.

Uygun fiyat politikası ve sosyal sorumluluk anlayışını ön plana çıkardıklarına işaret eden Coşkun, "Halkın markasıyız ve uygun fiyata kaliteli hizmet vermeye odaklanıyoruz. Tost fiyatlarımız 20 TL’den başlıyor. Bu fiyat politikasıyla özellikle asgari ücretle çalışan anne ve babaların çocuklarını uygun fiyata doyurabilmelerini hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

9eyl-ekrem-coskun-tost1.jpg

Ekrem Coşkun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu çalışmalarımızla her şeyden önce insanların gönlüne girdik ve dualarını kazandık. Amacımız; dar gelirli, asgari ücretle çalışan bir ailenin boynunu bükük bırakmamak. Bir anne-baba çocuğuna az miktarda harçlık verdiği zaman o parayla bile çocukların Ekrem Coşkun gibi kaliteli ve ucuza karınlarına doyurabileceği tost yapıyoruz.”

“Kalite ile fiyat kardeştir” açıklamasında bulunan Ekrem Coşkun, “Bu yüzden iş sürüme gidebiliyor ve makul rakamlar ortaya çıkabiliyor. Türkiye genelinde Ekrem Coşkun Tost’un büyük bir taleple karşılanacağından şüphem yok. Türkiye genelinde büyümeyi hedefliyoruz. Antalya’da ve Konya’da ise 30-45 gün arasında 5 şubemiz daha açılacak inşallah. Konya ekonomisine katkı sağladığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ekrem Coşkun Tost’un 2’nci Şubesi, edilen duanın ardından kesilen kurdele ile açılışı gerçekleştirildi. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

9eyl-ekrem-coskun-tost2.jpg

9eyl-ekrem-coskun-tost3.jpg

9eyl-ekrem-coskun-tost4.jpg

9eyl-ekrem-coskun-tost5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.