Bakan Göktaş, Özel Çocuklarla Bir Araya Geldi

Bakan Göktaş, Özel Çocuklarla Bir Araya Geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek, özel çocuklarımızın topluma tam ve etkin katılımını sağlamak için her zaman yanlarındayız" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek, özel çocuklarımızın topluma tam ve etkin katılımını sağlamak için her zaman yanlarındayız" dedi.

Bakan Göktaş, Başkentte özel eğitim veren bir okulu ziyaret ederek, öğrenciler ve velileriyle bir araya geldi.

20mart-aile-bakan-cocuklar3.jpg

Göktaş, okul ziyaretinde robotik kodlama etkinlik sınıfı ile resim ve müzik atölyelerini ziyaret ederek, özel eğitim alan öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Okul yetkililerinden yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi alan Göktaş, anaokulu öğrencilerinin etkinliklerine de eşlik etti.

20mart-aile-bakan-cocuklar4.jpg

Göktaş, velilerle de bir araya gelerek, sohbet etti, taleplerini dinledi.

Bakan Göktaş, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Bugün özel evlatlarımızla, öğretmenlerimizle ve velilerimizle okullarında buluştuk. Özel çocuklarımızın eğitimi, Bakanlık olarak en öncelikli çalışma alanlarımızdan biri. Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek, özel çocuklarımızın topluma tam ve etkin katılımını sağlamak için her zaman yanlarındayız."

20mart-aile-bakan-cocuklar2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.