Ali Çamdalı, İlk Teknik Direktörlük Sınavını Verdi

Ali Çamdalı, İlk Teknik Direktörlük Sınavını Verdi
Konyaspor'da yönetim tarafından teknik direktör Fahrudin Omerovic yerine getirilen sportif direktör Ali Çamdalı, teknik direktör olarak ilk sınavını Fenerbahçe karşısında verdi. Ali Çamdalı, yeşil-beyazlı ekibin bu sezon 4'üncü teknik direktörü oldu.

Konyaspor'da yönetim tarafından teknik direktör Fahrudin Omerovic yerine getirilen sportif direktör Ali Çamdalı, teknik direktör olarak ilk sınavını Fenerbahçe karşısında verdi. Ayrıca Ali Çamdalı, yeşil-beyazlı ekibin bu sezon 4'üncü teknik direktörü oldu.

Yeşil- beyazlı ekip sarı kart cezalısı Ethemi ve Sambou ile sakatlığı devam eden Moreno ve Yasir Subaşı'dan yoksun halde sahaya çıktı.

Konyaspor, Fenerbahçe karşısında sahaya "Slowik - Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Hadebe, Guilherme, Ndao, N'Zonzi, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Cikalleshi" 11'iyle çıktı.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor evinde Fenerbahçe’yi ağırladı. Her iki takım 46’ıncı kez karşı karşıya geldi.

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan mücadelenin son dakikasında Alassane Ndao'nun attığı golle 1-0 öne geçen Konyaspor’un golünü maçın hakemi Bahattin Şimşek, VAR'dan gelen uyarı sonrası ofsayt nedeniyle iptal etti. Mücadele 0-0 berabere bitti.

Konyaspor lige tutunma adına avantaj yakaladı, sarı-lacivertli ekip ise şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

Fenerbahçe bugün kadar 34 galibiyet alırken, 4 maç berabere bitti. Yeşil-beyazlı ekip ise sarı-lacivertli ekip karşısında 8 kez üstünlük gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.